Welkom bij de web booking van Buderus Service!

Hier kan u eenvoudig een afspraak maken voor een interventie op uw huishoudelijk verwarmingstoestel (met een vermogen kleiner dan 70 kW). Om vlot een afspraak te kunnen maken, neemt u best volgende papieren bij de hand:

  • installatiefactuur;
  • kentekenplaatje van uw verwarmingstoestel.

U kan zelf een afspraak plannen (die u als aanvrager betaalt) ook als het toestel zich op een ander adres bevindt (bijv. u bent verhuurder). Het is momenteel echter niet mogelijk om een afspraak in te plannen die door iemand anders zal betaald worden.

Als u een afspraak wil maken voor meerdere toestellen, bel ons dan op 015 46 55 00 of stuur een e-mail naar service.planning@buderus.be.

Ik heb nog geen Bosch-account.

Geen nood! Vul uw contactgegevens in en ontvang hierna uw inlogcode om een afspraak te maken.

Account aanmaken

Bent u installateur?

Log in met de contactgegevens die u eerder van ons heeft ontvangen. Indien u nog geen inloggegevens heeft ontvangen of u uw inloggegevens kwijt bent, contacteer dan onze Customer Contact afdeling op het telefoonnummer 015 46 55 00.

Ik heb al een Bosch-account.

Klantnummer
Inlogcode

Inlogcode vergeten?

Ik ben mijn inlogcode vergeten.

Vul hier uw e-mailadres in en klik vervolgens op "Nieuwe inlogcode". Hierna ontvangt u een e-mail met uw nieuwe inlogcode. (Controleer ook zeker uw spamfolder, want het kan zijn dat onze e-mail hierin foutief terecht komt).

Klantnummer
E-mailadres

Terug naar login