Welkom bij de web booking van Buderus Service!

Hier kan u eenvoudig een afspraak maken voor een interventie op uw huishoudelijk verwarmingstoestel (met een vermogen kleiner dan 70 kW). Om vlot een afspraak te kunnen maken, neemt u best volgende papieren bij de hand:

  • installatiefactuur;
  • kentekenplaatje van uw verwarmingstoestel.

U kan zelf een afspraak plannen (die u als aanvrager betaalt) ook als het toestel zich op een ander adres bevindt (bijv. u bent verhuurder). Het is momenteel echter niet mogelijk om een afspraak in te plannen die door iemand anders zal betaald worden.

Als u een afspraak wil maken voor meerdere toestellen, bel ons dan op 015 46 55 00 of stuur een e-mail naar service.planning@buderus.be.

Ik heb nog geen web booking account.

Geen nood! Vul uw contactgegevens in en ontvang hierna uw inlogcode om een afspraak te maken.

Account aanmaken

Bent u installateur?

Log in met de contactgegevens die u eerder van ons heeft ontvangen. Indien u nog geen inloggegevens heeft ontvangen of u uw inloggegevens kwijt bent, contacteer dan onze Customer Contact afdeling op het telefoonnummer 015 46 55 00.

Ik heb al een web booking account.

Klantnummer
Inlogcode

Inlogcode vergeten?

Ik ben mijn inlogcode vergeten.

Vul hier uw e-mailadres in en klik vervolgens op "Nieuwe inlogcode". Hierna ontvangt u een e-mail met uw nieuwe inlogcode. (Controleer ook zeker uw spamfolder, want het kan zijn dat onze e-mail hierin foutief terecht komt).

Klantnummer
E-mailadres

Terug naar login